konkrétní potraviny a jejich účinky na zdraví (kurkuma, červená řepa, řapíkatý celer, koriandr, pórek, fenykl, křen, káva, mrkev, čínská pažitka, ředkvičky, petržel, celer, kapusta, čínské zelí, salát, květák, brokolice, artyčok, brambor, lilek, rajče, cibule, česnek, dýně, žampion, hlíva, jablko, hruška, švestka, broskev, meruňka, pomeranč, mandarinka, grep, citron, banán, ananas, granátové jablko, hrozno, meloun, ananas, kiwi, arašídy, jahody, přesnice, ječmen, žito, pohanka, rýže, jáhly, oves, kukuřice, sója, tofu, fazole, adzuki, mugo, hrášek, čočka, kuřecí maso, krůtí maso, vajíčko, kachna, husa, vepřové maso, vepřové nožičky, jehněčí, kůzlečí, králičí, mléko, kapr)